Om oss

Hadeland Kultursal ble offisielt åpnet søndag 28.oktober 2012. Første gang det ble diskutert å få til egen kultursal i Gran kommune går så langt tilbake i tid som 90-tallet. Og det var en milepæl i kommunes historie da den endelig åpnet.

Sammen med Oppland Fylke og Hadeland Videregående Skole drifter vi en kultursal som inneholder lokale, regionale og nasjonale konserter og forestillinger innen alle typer sjangre.

Et moderne kulturhus med et hav av muligheter

Kultursalen blir en spennende møteplass og kultursenter for hele hadelandsregionen. Hadeland kultursal er bygget for gjennomføring av forskjellige typer arrangementer, både små og store.

Fleksibel scene og topp teknisk utstyr

Salen har fleksible scenefasiliteter, og kan ta imot Riksteatret og andre oppsetninger som for eksempel konserter , show og revyer. I tillegg kan vi gjennomføre større konferanser. Amfiet kan kjøres helt inn til veggen ved gjennomføring av konserter eller andre arrangementer med stående publikum. Hadeland Kultursal er utstyrt med topp moderne sceneteknisk utstyr, tilpasset ulike typer arrangement.

Sentral beliggenhet

Hadeland kultursal er lokalisert i nye Hadeland vgs. Kultursalen har egen inngang nord-siden. Hovedparkering for kultursalen er foreløpig bestemt til Gran ungdomsskole - og idrettspark.

Hovedinngang kultursal

Hovedinngangen til kultursalen er på nordsiden av bygget.

Adresse: Hadeland videregående skole, Skolelia 3, 2750 GRAN

_
_
_