Moddi & TrondheimSolistene Quartet

Pål Moddi Knutsen er en fantastisk musiker som har fått mye oppmerksomhet for prosjektet UNSONGS (www.unsongs.com) – hvor han rett og slett har oversatt, gjendiktet og tonesatt 12 forbudte tekster fra alle verdenshjørner - fra vietnamesiske kampsanger og samiske sagn til meksikanske narkoballader og britiske poplåter. I tillegg får vi også en klassisk konsert på internasjonalt nivå med Emmy-premierte TrondheimSolister.

«Når sanger virkelig betyr noe» – Dagbladet (5)

Oppland fylkeskommunes kunstnerstipend på 200 000 kroner!

Juryens uttalelse: Pål Moddi Knutsen har tross sin unge alder, etablert seg som den viktigste visekunstneren i sin generasjon og han er allerede blant annet tildelt Spellemannsprisen. Med utgangspunkt i sin nordnorske oppvekst har han utviklet et særpreget kunstnerisk uttrykk der han er tro mot sine røtter, viser mot, er uredd og ekte. I sitt seneste ambisiøse prosjekt, UNSONGS, gjør han seg til talerør for de artister som har skrevet de politisk farligste visetekstene globalt. Så farlig at de er forbudte i store deler av verden. Moddi turnerer nå Europa rundt og blir omtalt i de største avisene, nettsidene og TV-kanalene. Med seg har han symfoniske orkester og beste arrangementer.

Konserten arrangeres i samarbeid med Gjøvik kultursenter.

Abonner på nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre!

Spørsmål om billetter?

Klikk her om du har spørsmål om reservasjon og kjøp av billetter.

Billetter til Moddi & TrondheimSolistene Quartet

  1. Søn 22. okt kl 19:00 350 kr   Hadeland kultursal Jubileumsuka Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_