Riksteatret: Fire begravelser og ett bryllup

"En sterk og modig fortelling om trangen til å bli sett og elsket" Dagbladet (5)

Morten Joachim vokste opp med narkomane foreldre og en narkoman bror. I dag er han en vellykket regissør og dramatiker. "Fire begravelser og ett bryllup" har altså ingenting med Hugh Grant å gjøre. Dette er fortellingen om livet til Morten Joachim, fremført av Morten Joachim selv. En rørende og overraskende morsom historie som får voksne menn og kvinner til å tørke tårer og hyle av latter. 

Dette er en fortelling om menneskene Morten Joachim mistet – og om det mennesket han selv ble – om innsikten og håpet han fant på veien. Selv kaller han forestillingen en hyllest til forsoningen.

Søndagsmiddag + teater

I anledning Riksteatrets forestilling «Fire begravelser og ett bryllup» i Hadeland kultursal byr Mølla spiseri på en ny, spennende søndagsmiddag. Vi har reservert 40 plasser og bestillingsfristen er 1. mai. Fra Mølla spiseri er det en kort spasertur til kultursalen. Bordsetting kl. 16:30. Mer informasjon sendes ut på e-post 3. mai.

Søndagsmiddag + teater: kr. 695,- bestilles gjennom kultursalen (ordinær pris 350,- + 420,-)

*

Billetter kjøpes fortrinnsvis på Hadeland kultursal sine nettsider og i mobilappen eBillett. Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten i Rådhuset på Jaren, på biblioteket i Gran og på kinoen i Brandbu. Billettskranken i kultursalen åpner én time før forestilling.

Hadeland kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd med en e-post til kommunetorget@gran.kommune.no eller ved å ringe 61 33 84 00 i kontortiden 08:00 - 15:45 på hverdager. 

Billetter til Riksteatret: Fire begravelser og ett bryllup

  1. Søn 7. mai kl 19:00 350 kr   Hadeland kultursal Nyhet! Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_