Nye og gamle, ferdige og halvferdige sanger. Bjørnov & Sunde

De som har opplevd Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde på samme scene, kan skrive under på at det er en helt ekstraordinær opplevelse. Munnrappe som få, musikalske, med humor der du minst aner det. De leker med gamle låter, men tør også å presentere ferske kladdetekster og halvkvedede viser over aktuelle temaer.

Ingrid og Øystein har nå lagt bak seg tre store kulturhusturnéer: Østlandet høsten 2014 og våren 2015, og den store Norges-turneen våren 2016. Alle steder med utelukkende utsolgte saler.

Når de nå åpner dørene på Hadeland, er de fortsatt pene i tøyet, med nye strenger - og med nypussede sko!

God fornøyelse!

*

Billetter kjøpes fortrinnsvis på Hadeland kultursal sine nettsider og i mobilappen eBillett. Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten i Rådhuset på Jaren, på biblioteket i Gran og på kinoen i Brandbu. Billettskranken i kultursalen åpner én time før forestilling.

Hadeland kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd med en e-post til kommunetorget@gran.kommune.no eller ved å ringe 613 38 400 i kontortiden 08:00 - 15:45 på hverdager.

_
_
_