Norske klassikere i blå toner

Jan Erik Vold og Kåre Virud presenterer kjente norske dikt fra de siste 300 årene, i en musikalsk ramme av gospel, blues, country og folkevise.

Dette er en tanke Virud og Vold har jobbet med de siste ti årene, i forlengelse av samarbeidet med Bob Dylans tekster på norsk - med landsomfattende turneer og platen Stein.Regn i 1981.

Fra det nye repertoaret med norske dikt: «Gud er Gud, om alle land lå øde» av Petter Dass, «Herremanden» av Wessel, «Sidste Reis» av Wergeland, «Bukkerittet fra Peer Gynt» av Ibsen, fram til «Tømmer» av Rolf Jacobsen, «Jeg har våket» av Gunvor Hofmo, «Æille fugler små vi er og andre stubber» av Prøysen, «Lena» av Vold, «Lys» av Bjørn Aamodt.

På scenen:

Jan Erik Vold - vokal

Baard Slagsvold - piano, vokal, bass, har vært sentral som medlem og arrangør i en rekke band siden 80-tallet (Tre Små Kinesere, Motorpsycho, Dum Dum Boys, Skrujern, Norsk Utflukt m fl).

Kåre Virud - gitar, pioner innen norsk rock og blues. Han har hatt ulike band de siste femti årene.

Stig Sjøstrøm  - trommer, perkusjon, har vært engasjert som musiker ved Teater Ibsen, Grenland Friteater, NRK radioteateret og har samarbeidet mye med jazzmusikeren Guttorm Guttormsen.

Arrangør:

Hadeland Jazzforum 

 

Billetter kjøpes fortrinnsvis på Hadeland Kultursal sine hjemmesider og i mobilappen eBillett. Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten i Rådhuset på Jaren, fra automat på biblioteket i Gran og på kinoen i Brandbu. Billettskranken i kultursalen åpner én time før forestilling.

Hadeland Kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd med en e-post til kommunetorget@gran.kommune.no eller ved å ringe 613 38 400 i kontortiden 08:00 - 15:45 på hverdager.

 

 

_
_
_