K(ult)ur mot Kreft

GoodVibe Dansestudio og Swhabam Dancecrew fra unghadeland, Metaforfabrikken og historier fra virkeligheten. Arrangøren Sander Mathisen Skjerva setter opp et forrykende show til inntekt for Kreftforeningen.

Forestillingen K(ult)ur mot Kreft gjennomføres til inntekt for Kreftforeningen. Det blir danseforestilling med GoodVibe Dansestudio og Swhabam Dancecrew fra unghadeland. I tillegg kommer Metaforfabrikken, som skal spille noen sanger, og noen historier fra virkeligheten. Kreftforeningen informerer om hvordan de jobber og hvor viktig forskning er.

*

Billetter kjøpes fortrinnsvis på Hadeland kultursal sine nettsider og i mobilappen eBillett. Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten i Rådhuset på Jaren, på biblioteket i Gran og på kinoen i Brandbu. Billettskranken i kultursalen åpner én time før forestilling.

Hadeland kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd med en e-post til kommunetorget@gran.kommune.no eller ved å ringe 61 33 84 00 i kontortiden 08:00 - 15:45 på hverdager. 

_
_
_