Moddi & TrondheimSolistene Quartet

Pål Moddi Knutsen er en fantastisk musiker som har fått mye oppmerksomhet for prosjektet UNSONGS (www.unsongs.com) – hvor han rett og slett har oversatt, gjendiktet og tonesatt 12 forbudte tekster fra alle verdenshjørner - fra vietnamesiske kampsanger og samiske sagn til meksikanske narkoballader og britiske poplåter. I tillegg får vi også en klassisk konsert på internasjonalt nivå med Emmy-premierte TrondheimSolister.

«Når sanger virkelig betyr noe» – Dagbladet (5)

Oppland fylkeskommunes kunstnerstipend på 200 000 kroner!

Juryens uttalelse: Pål Moddi Knutsen har tross sin unge alder, etablert seg som den viktigste visekunstneren i sin generasjon og han er allerede blant annet tildelt Spellemannsprisen. Med utgangspunkt i sin nordnorske oppvekst har han utviklet et særpreget kunstnerisk uttrykk der han er tro mot sine røtter, viser mot, er uredd og ekte. I sitt seneste ambisiøse prosjekt, UNSONGS, gjør han seg til talerør for de artister som har skrevet de politisk farligste visetekstene globalt. Så farlig at de er forbudte i store deler av verden. Moddi turnerer nå Europa rundt og blir omtalt i de største avisene, nettsidene og TV-kanalene. Med seg har han symfoniske orkester og beste arrangementer.

Konserten arrangeres i samarbeid med Gjøvik kultursenter.

Abonner på nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre!

Spørsmål om billetter?

Klikk her om du har spørsmål om reservasjon og kjøp av billetter.

_
_
_