Riksteatret: Fire begravelser og ett bryllup

"En sterk og modig fortelling om trangen til å bli sett og elsket" Dagbladet (5)

Morten Joachim vokste opp med narkomane foreldre og en narkoman bror. I dag er han en vellykket regissør og dramatiker. «Fire begravelser og ett bryllup» har altså ingenting med Hugh Grant å gjøre. Dette er fortellingen om livet til Morten Joachim, fremført av Morten Joachim selv. En rørende og overraskende morsom historie som får voksne menn og kvinner til å tørke tårer og hyle av latter. 

Dette er en fortelling om menneskene Morten Joachim mistet – og om det mennesket han selv ble – om innsikten og håpet han fant på veien. Selv kaller han forestillingen en hyllest til forsoningen.

Søndagsmiddag + teater

I anledning Riksteatrets forestilling «Fire begravelser og ett bryllup» i Hadeland kultursal byr Mølla spiseri på en ny, spennende søndagsmiddag. Fra Mølla spiseri er det en kort spasertur til kultursalen. Bordsetting kl. 16:30, forestilling kl. 19:00.

Søndagsmiddag + teater: kr. 695,- Etter 1. mai bestilles søndagsmiddag direkte fra Mølla Spiseri. Pris kr. 420,-

*

Billetter kjøpes fortrinnsvis på Hadeland kultursal sine nettsider og i mobilappen eBillett. Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten i Rådhuset på Jaren, på biblioteket i Gran og på kinoen i Brandbu. Billettskranken i kultursalen åpner én time før forestilling.

Hadeland kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd med en e-post til kommunetorget@gran.kommune.no eller ved å ringe 61 33 84 00 i kontortiden 08:00 - 15:45 på hverdager. 

_
_
_