Sommershowet VårYr er tilbake!

VårYr tar steget og blir sommershow med ny utendørs arena!

VårYr-gjengen utvider nå tilbudet sitt, og inviterer til folkefest under et nytt seil utendørs, på terrassen utenfor Hadeland kultursal. Kom å se hysteriske numre med blant annet The Blues Brothers, storband, James Bond og saftige norske hits servert på rekke og rad krydret med … (hits fra de fire siste tiår)

 

Inspirert av det beste fra Urbane Totninger, Hønefossrevyen og Sommerslagere 

Etter tre år med kritikerroste show, og stor publikumssuksess i Hadeland kultursal, presenterer denne glade gjengen nå et splitter nytt sommershow med nye, spennende rammer og fine opplevelser. Sommershowet flyttes utendørs, og spilles under seil på «kulturterrassen» utenfor Hadeland kultursal. Her blir det folkefest, og en fullblods helaften med høyt musikalsk nivå, urbane rammer, mulighet for å reservere langbord, og enkel tilgang til bar under hele arrangementet.

 

Det blir et herlig gjensyn med artistene Kristoffer Grua Pedersen, Hege Øversveen, Eystein Hagen, Ellen Sæthereng og Pål Espen Kilstad. I ryggen har de et heftig 6-manns band med blant annet de lokale heltene Hans Kristian Erstad, Thomas Petersen, Eirik Pladsen og Øyvind Larsen. Cynthia Kai er koreograf.

VårYr serverer et tett og velregissert show med varierte innslag av humor, opplevelser og herlig musikk, presentert i en gjennomarbeidet forestilling som gir deg godlåter, humor, allsang, kunstneriske opplevelser, nostalgi, flotte kostymer, imitasjoner og god stemning.

 

Gla'dager i Gran!

VårYr har i år flyttet fra mai til juni for å sammenfalle med de årlige Gla'dagene i Gran. Vi presenterer utvalgte smakebiter fra showet på torget i Gran både fredag og lørdag.

Billetter:

Bordreservasjon: Vi tilbyr begrenset antall plasser ved bord foran scena. 

Unummererte sitteplasser: Vi tilbyr unummererte benkeplasser.

Grupperabatt: Spar penger ved å samle familie og venner om en felles bestilling!

Servering:

Serveringen er åpen for alle under forestillingen. Våre servitører hjelper deg ved bordene. I år foreslår vi at du benytter deg av Grans mange serveringssteder for en matbit før sommershowet!

ID: 18 år

 

Tilbud til bedrifter:

VårYr er en god anledning til å invitere kunder eller ansatte og for å profilere bedriften mot publikum. Vi tilbyr skreddersydd servering for dine gjester og profilering på fotovegg, i det trykte programmet og på internett.

Ta kontakt med VårYr-general Eystein Hagen, tlf. 905 86 868, post@varyr.no, eller kultursalleder Torstein Nybø, tlf. 408 04 330, post@kulturhadeland.no, for et godt tilbud.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

 

Billetter til VårYr

  1. Tor 14. jun kl 20:00 Kulturterrassen Sommershow Les mer Kjøp
  2. Fre 15. jun kl 20:00 Kulturterrassen Sommershow Les mer Kjøp
  3. Lør 16. jun kl 20:00 Kulturterrassen Sommershow Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_