VårYr

Sommershowet VårYr har på to år rukket å bli en publikumssuksess. Nå er gjengen igjen aktuelle med et helt nytt show basert på godlåter, humor og opplevelser. Her får du et sommershow av en karakter som ingen andre har produsert på Hadeland. Du opplever et knippe herlige artister fremføre kjente sanger i en helstøpt innpakning med et imponerende lysshow, et glitrende band, og spektakulære effekter og kostymer.

Det blir middagsservering fra Thorbjørnrud hver kveld fra kl. 18:00 for de som ønsker det. Ta med vennegjengen, kjæresten eller dine kollegaer på en flott helaften.

 

Utdrag av tidligere anmeldelser i pressen:

«Fire tente sangsolister, en strålende imitator og et bunnsolid seksmannsorkester»

«Proft og engasjert fra VårYr-gjengen»

«Ubetalelige scenefigurer».

 

I år møter du artistene Pål Espen Kilstad, Hege Øversveen, Eystein Hagen, Ellen Sæthereng og Kristoffer Grua Pedersen.

Bandet består av Hans Kristian Erstad, Thomas Petersen, Øyvind Larsen, Eirik Pladsen, Ruben Oma og Ole Martin Thorset.

Scene, koreografi og lysdesign: Cynthia Kai

Lyd: Håkon Hermansen

Lys: Kim Andrè Aleksandersen

 

Priser:

Showpakke med grillbuffet fra Thorbjørnrud før forestilling kr. 820,- per pers. Servering fra kl. 18. Showet starter kl. 20.

Kontakt oss på www.varyr.no for grupperabatt.

Show uten middag: kr. 395,- Åpen bar fra kl. 18. Showet starter kl. 20.

Har du allerede kjøpt show-billett uten middag?

Vi tar nå imot bestilling av grillbuffet - send din bestilling til post@hadelandkultursal.no! Prisen er kr. 425,- og regningen gjøres opp på stedet.

 

Billetter til forestillingen kjøpes fortrinnsvis på Hadeland kultursal sine nettsider eller i mobilappen eBillett. Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten i Rådhuset på Jaren, fra automat på biblioteket i Gran og på kinoen i Brandbu. Billettskranken i kultursalen åpner én time før forestilling.

Hadeland kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd med en e-post til kommunetorget@gran.kommune.no eller ved å ringe 61 33 84 00 i kontortiden.

_
_
_